Vanaf heden verkoopt Feet and carE de producten van Forever Living Products.
Dit zijn gezondheids-, huidverzorgings- en cosmetica-producten op basis van pure aloë vera gel. De aloë vera gel wordt via een uniek en gepatenteerd proces uit de bladeren van de aloë vera plant geperst en gestabiliseerd wat de basis is van alle producten.
Aloë vera staat bekend om zijn medicinale werking. Een belangrijke eigenschap is de stimulerende werking op het immuunsysteem en de genezende en helende werking op de huid.

 

De lijn met Forever Living Products bestaat uit ruim 150 producten. Alle producten zijn te bestellen bij Feet and carE, waarvan een aantal te koop zijn in de praktijk. De producten zijn multi-inzetbaar en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Hieronder staan een aantal producten die u bij mij in de praktijk tegen kunt komen.

 

Mocht u meer informatie willen of producten willen bestellen, neemt u dan gerust contact op.

 

 

Aloë Propolis crème

 

Rijke crèmige mix van Aloë Vera, bijen propolis en kamille extracten. Een perfecte vochtinbrenger en beschermer voor iedere dag met een bijzondere kalmerende werking op met name de gevoelige huid. Het is een natuurlijke antibiotica.

 

Toepassing;

Droge handen en voeten, droog eczeem, psoriasis, korstjes, verzacht eelt en kloven, zonneallergie, winterhanden, als bescherming tegen de koude wind, nagelriemen, acne, ontstekingen, steunkousen (benen insmeren, geeft minder jeuk)

 

 

Aloë MSM gel

MSM is een zwavel die van nature voorkomt in ons lichaam, ook veel voeding bevat MSM. MSM is daarmee een belangrijke bron van organisch zwavel. De zwavel dringt diep door in de huid.

 

Toepassing;

Nat eczeem, zwellingen, (oude) littekens, puistjes, pijnlijke spieren/gewichten, pijnplekken, Tenderpoints (Fybromyalgie)

 

 

 

 

Aloë Heat Lotion

 

Zelfdenkende crème, wordt koud bij ontstekingen!

Bevat eucalyptus

 

Toepassing;

Gewichtspijnen, pijnlijke en vermoeide spieren, te gebruiken als Dampo, bij hoesten (voor het slapen gaan onder de voeten smeren en sokken aan, mag ook bij kinderen), bij hoofdpijn op de slapen smeren, op muggenbulten